Catering & Event

Vi har stor erfarenhet av catering och events och ser det som en ynnest att få kunna vara med och bidra! Hos oss kan du beställa catering till festen eller företaget och vi anpassar maten utefter ert behov. Vi vill alltid kunna erbjuda det ni vill ha och tycker att flexibilitet och god mat ska kunna kombineras. Därför samtalar vi gärna med er och hjälper er att sätta ihop en tapasmeny efter era egna önskemål. I vår catering erbjuder vi allt på vår ordinarie meny och kan självklart också ordna andra tapas. När vi går igenom din cateringmeny får du givetvis smaka på det som vi har att erbjuda.

Våra fantastiskt duktiga kockar Thaisa, Melissa och Jean tillagar maten tillsammans med kökschefen, Daisy da Costa som alla har flera års erfarenhet av restaurangbranschen i Spanien och Europa. Vi använder färska råvaror och samarbetar med större Spanska importörer vad gäller typiska spanska råvaror. Maten levererar vi självklart till ert event/er fest.

Alla fester och events är individuella och har olika förutsättningar. Priset kommer vi därför överens om tillsammans när vi sätter ihop menyn. Vi ser fram emot att höra av dig!

För att boka catering eller event kontaktar du oss via mejl info@pasiontapas.se.

 

Buen Provecho!

Galleri