År 2023 stod Wine Lounge by Pasion Tapas klart, en ny del av restaurangen. Inredningen och stylingen här är inspirerad av Sydeuropa och går i harmoni med restaurangen och skapar en helhet. Vi erbjuder ca 150 olika vinsorter från hela världen och med ett lager på ca 3.000 vinflaskor kan vi garantera att du hittar din favorit! I vår vinlounge är det perfekt att samla vänner, familj och kollegor och njuta av högklassigt vin. Här erbjuds en särskild meny med enklare föräring.

Vi har stor erfarenhet av vin och samarbetar med internationella, nationella och lokala vinimportörer för att kunna erbjuda dig en vinupplevelse utöver det vanliga. Vi ger dig tips och råd på vin som passar till olika tapasrätter för att skapa en perfekt smakkombination. I vår vinlounge kan vi ta emot uppemot 50 personer och Wine Lounge by Pasion Tapas har öppet 11 månader om året. I januari håller vi stängt.

Det finns möjlighet att abonnera loungen för såväl privata- som företagsarrangemang.

Boka bord i vår vinlounge gör du genom att kontakta oss via mejl info@pasiontapas.se eller ring oss på tel. 0520-157 33 under våra öppettider.

 

Vinprovning

Häng med på en spännande vinprovning hos oss! Vi organiserar vinprovningar av hög kvalitet och under trivsamma former för både privatpersoner och företag. Det blir en kväll med spännande smaker, många skratt och en hel del nya kunskaper.

Vin är en av världens mest populära och intressanta drycker. Under en kväll med oss får du lära dig mer om vin, dess historia och vilka viner som passar till vilka maträtter. Under ca 2 timmar blir du guidad av en professionell sommelier, som går igenom grundsmakerna och metodiken för att prova vin, för att sedan gå vidare till själva vinprovandet. Samtliga viner är av garanterat god kvalitet med intressanta egenskaper. Inför varje vinprovning tar vi fram en specialmeny tillsammans med vinimportören och anpassar maten för att skapa en härlig smakupplevelse. Vi arrangerar vinprovningar frekvent och med olika teman. Vi arrangerar även gin-, champagne- och ölprovningar.

Vinprovning

Häng med på en spännande vinprovning hos oss! Vi organiserar vinprovningar av hög kvalitet och under trivsamma former för både privatpersoner och företag. Det blir en kväll med spännande smaker, många skratt och en hel del nya kunskaper.

Vin är en av världens mest populära och intressanta drycker. Under en kväll med oss får du lära dig mer om vin, dess historia och vilka viner som passar till vilka maträtter. Under ca 2 timmar blir du guidad av en professionell sommelier, som går igenom grundsmakerna och metodiken för att prova vin, för att sedan gå vidare till själva vinprovandet. Samtliga viner är av garanterat god kvalitet med intressanta egenskaper. Inför varje vinprovning tar vi fram en specialmeny tillsammans med vinimportören och anpassar maten för att skapa en härlig smakupplevelse.

Vi arrangerar vinprovningar frekvent och med olika teman. Vi arrangerar även gin-, champagne- och ölprovningar.

Galleri